Andra produkten: 20 % rabatt! 🎉
Välkommen

"Vi vill ge varje barn huvudrollen i deras egen berättelse"

group-image

Vi är BubblyDoo, och vi anser att alla barn ska få drömma och fantisera om sina favoritsaker. Vi skriver fantastiska sagor – som personanpassas till varje barn – om prinsessor, riddare, ninjor och mycket mer.

Vi sätter barnen i första rummet: när vi skriver berättelserna, när vi skapar illustrationerna, när vi designar webbplatsen och med vår CO₂-neutrala frakt och tillverkning. Vi har alltid den yngsta generationen av äventyrare och drömmare i åtanke.

Toine

Toine

Grundare & CEO

Toine är själv fortfarande ett stort barn som jobbade som barnvakt bara för att få chansen att leka med sina gamla leksaker igen. Han älskar choklad och har en passion för skrivandet. Han är en driven person och när han inte arbetar hittar du honom på Gamla marknaden i Leuven.

Grégory

Grégory

Medgrundare & CFO

Grégory är en mångsysslare som bland annat är ansvarig för vår marknadsföring och ekonomi. Du känner igen honom på hans skratt, som ibland låter mer som ett rytande lejon. Han är alltid sitt entusiastiska jag och har spelat hockey sedan han var liten. Än idag är denna sport hans största passion.

Laura

Laura

Illustratör

Laura är en konstnärlig mångsysslare med en otrolig idérikedom. Hon älskar choklad ännu mer än vad Toine gör och hon har också en något mer läsbar handstil än honom. Hon är en drömmare i ordets alla bemärkelser och är som mest aktiv på natten. Under dagen tecknar hon inte bara böcker utan gillar också att stå på en tatami.

Hans Otto

Hans Otto

Teknikchef

När Hans Otto inte lekte med Lego byggde han saker av papper och tejp. Han gillar fortfarande att joxa och fixa men idag är det framförallt kod och lödpennor som gäller. På kvällarna kan du ofta se honom dricka en varm choklad på torget Mechelseplein i Antwerpen.